23948sdkhjf

Nu är den här, vår bilaga i DI!

I dag har alla läsare av Dagens Industris pappersupplaga fått vår bilaga om hållbar och cirkulär avfallshantering och återvinning.

Bilagan har vi tagit fram med branschorganisationerna Avfall Sverige och Återvinningsindustrierna som samarbetspartners och syftet är att sprida medvetenhet om vikten av att ta tillvara och återvinna avfall till nya resurser till en vidare krets än de närmast berörda, vilka ju är vår vanliga målgrupp. 

I bilagan lyfter vi fram ett antal exempel på ansträngningar som görs för att skapa ett bättre resursutnyttjande i framtiden. Det handlar bland annat om återvinning av elfordonsbatterier, hur handels- och fastighetsbranschen blir mer cirkulära, om maskin- och miljöteknikföretaget som tog steget till börsen, om ett innovativt återbruk, om kretsloppet kring biogas och biogödsel och om techbolaget som underlättar återanvändning av jord- och bergmassor. Ni kan också läsa om vad företrädare för branschorganisationerna har att säga och inte minst en intervju med vår nya miljöminister Annika Strandhäll.

Har du inte DI? Ingen fara, du hittar bilagan på denna länk.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078