23948sdkhjf

Pinpointer satsar i väst

Techbolaget Pinpointer, som utvecklat en digital plattform för masshantering, gör nu sin första ordentliga satsning i Västsverige.

- Pinpointer har hittills varit väldigt starka i mellersta och södra Sverige och därför är det oerhört glädjande att vi nu kickar igång vårt första stora projekt i Göteborg tillsammans med KS Mark Sverige AB. Västsverige är en region med stor potential och vi är redan i diskussion om flera andra uppdrag här, säger Joakim Klintred, grundare och vd på Pinpointer.

Pinpointer finns med när KS Mark Sverige AB ska schakta mer än 9 000 ton lermassor inför bygget av en is- och idrottshall i Kvibergs park i nordöstra Göteborg.

-- Det kan vara ett mycket tidskrävande arbete att hitta rätt mottagare av massor. Nu sköter i stället Pinpointer det åt oss. Samtidigt samlar deras digitala tjänst alla vågkvitton och övrig dokumentation på ett ställe, vilket verkligen underlättar, säger Kristoffer Gustafsson vd och ägare på KS Mark Sverige AB, i pressmeddelandet

Pinpointer ska matcha KS Mark Sveriges massor med lämpliga mottagare. Matchningen görs enligt flera kriterier, till exempel kvalitet och geografisk närhet.

Projektet påbörjades i januari och ska vara klart i mars.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Stora mängder grödor blir inte mat
Hinder till trots, industrin vill använda mer bioplast
IVL fortsätter leda arbetet mot matsvinn: Fler tunga samarbetspartners
Avtal för mer återvunnen plast
Ny plaståtervinnare bildas
CO2-infångning från avfallsförbränning för elektrobränsle
Andra Nordiska Medier
Dagens Handel
Plastforum SE
Packnet

Sänd till en kollega

0.109