23948sdkhjf

Jula blir delägare i Recycla

Jula Holdings, med en investeringsportfölj på cirka 100 miljoner kronor och delägare i elva bolag, satsar nu på cirkularitet och går in som delägare i Recycla.se.

Sebastian Tamm, CEO och grundare på Recycla säger i ett pressmeddelande:

- Att en stor och entreprenörsdriven koncern som Jula Holding väljer att gå in i vår verksamhet visar tydligt att engagemanget för att driva utvecklingen mot en mer hållbar och miljöeffektiv återvinning slagit rot i näringslivet. Tillsammans ska vi fortsätta att utveckla vårt erbjudande och öka takten i digitaliseringen av återvinningsbranschen.

- Jula vill bidra till utvecklingen av en mer hållbar framtid för kommande generationer och fortsätter att satsa på bolag med tydlig hållbarhetsprofil. Nu sätter vi strategin för de kommande tre åren och jag ser stora möjligheter med fortsatta investeringar inom miljöområdet. Långsiktigt hållbar lönsamhet ligger helt rätt i tiden, säger Kristin Boman, vd för Jula Miljö & Energi.

Om Recycla:

Recycla.se är en tjänsteplattform för miljöeffektiv återvinning och avfallshantering och har sedan starten 2011 hjälpt avfallsproducenter (företag och privathushåll) att hitta den mest kostnads- och miljöeffektiva lösningen för sina avfallshanterings- och återvinningsbehov. Genom att jämföra olika alternativ för återvinning och avfallshantering erbjuder recycla.se en lösning som är bra både för miljön och plånboken.

Kommentera en artikel (1)
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Stora mängder grödor blir inte mat
Hinder till trots, industrin vill använda mer bioplast
IVL fortsätter leda arbetet mot matsvinn: Fler tunga samarbetspartners
Avtal för mer återvunnen plast
Ny plaståtervinnare bildas
CO2-infångning från avfallsförbränning för elektrobränsle
Andra Nordiska Medier
Dagens Handel
Plastforum SE
Packnet

Sänd till en kollega

0.109