23948sdkhjf

Blir ny programchef för RE:Source

Cecilia Tall blir ny programchef för Re:source, ett forskningsprojekt inom hållbar materialanvändning. Hon ersätter Elin Larsson. 

Cecila Tall kommer närmast från jobbet som generalsekreterare för Teko, Sveriges Textil- och Modeföretag, där hon har arbetat i nästan sju år.   

Det känns kul att fokusera mer på cirkulär ekonomi och hållbar omställning. Det är en ödesfråga för alla verksamheter och framtida generationer. Löser vi inte klimatfrågorna blir det svårt, säger Cecila Tall, och ser fram mot att jobba med fler branscher utöver textil- och modebranschen. 

 Re:source har en oerhört viktig roll i den systemomställning som måste till. 

Cecilia Tall sitter också i styrelsen för det strategiska innovationsprogrammet Bioinnovation och har tidigare lett en grupp för cirkulär design inom regeringens samverkansgrupp för näringslivets klimatomställning. 

Hon tillträder i den nya rollen den 14 november. Fram till dess är Klas Cullbrand, innovationsledare i Re:source, tillförordnad programchef. 

 Vi är mycket glada för att Cecilia Tall kommer till oss! Hennes kompetens och ledarskap kommer vara värdefulla för vårt arbete med omställning till cirkulär ekonomi och hållbar materialanvändning, säger Camilla Alfredsson, styrelseordförande i Re:source i en kommentar. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Stora mängder grödor blir inte mat
Hinder till trots, industrin vill använda mer bioplast
IVL fortsätter leda arbetet mot matsvinn: Fler tunga samarbetspartners
Avtal för mer återvunnen plast
Ny plaståtervinnare bildas
CO2-infångning från avfallsförbränning för elektrobränsle
Andra Nordiska Medier
Dagens Handel
Plastforum SE
Packnet

Sänd till en kollega

0.11