23948sdkhjf

Blir ny programchef för RE:Source

Cecilia Tall blir ny programchef för Re:source, ett forskningsprojekt inom hållbar materialanvändning. Hon ersätter Elin Larsson. 

Cecila Tall kommer närmast från jobbet som generalsekreterare för Teko, Sveriges Textil- och Modeföretag, där hon har arbetat i nästan sju år.   

Det känns kul att fokusera mer på cirkulär ekonomi och hållbar omställning. Det är en ödesfråga för alla verksamheter och framtida generationer. Löser vi inte klimatfrågorna blir det svårt, säger Cecila Tall, och ser fram mot att jobba med fler branscher utöver textil- och modebranschen. 

 Re:source har en oerhört viktig roll i den systemomställning som måste till. 

Cecilia Tall sitter också i styrelsen för det strategiska innovationsprogrammet Bioinnovation och har tidigare lett en grupp för cirkulär design inom regeringens samverkansgrupp för näringslivets klimatomställning. 

Hon tillträder i den nya rollen den 14 november. Fram till dess är Klas Cullbrand, innovationsledare i Re:source, tillförordnad programchef. 

 Vi är mycket glada för att Cecilia Tall kommer till oss! Hennes kompetens och ledarskap kommer vara värdefulla för vårt arbete med omställning till cirkulär ekonomi och hållbar materialanvändning, säger Camilla Alfredsson, styrelseordförande i Re:source i en kommentar. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.095