23948sdkhjf

Metallåtervinnare med fokus på hållbarhet

Kronoberg Recycling med bas i Växjö har nyligen blivit ISO-certifierade.

Sonny Hansson driver Kronoberg Recycling. Han berättar i ett pressmeddelande att ISO-certifieringen inom kvalitetsstyrning, miljöledning och arbetsmiljö gör företaget mycket stolta, men att de inte är helt nöjda än.

Han menar att det fortfarande finns mycket kvar att göra inom metallbranschen för att nå hållbarhet, både socialt och miljömässigt.

Det känns bra att vara en del av Vinning-koncernen och deras långsiktiga arbete med att modernisera en traditionell bransch, med allt från avancerad återvinningsteknik till möjligheten att som kund få betalt via Swish.

Bolaget riktar sig främst till industrin men kan även hjälpa privatpersoner. De erbjuder allt från containerhyra, rivningshjälp och återvinning av metallskrot.

Vägen till certifiering är tuff med allt som ska in i processer, dokumentation och rutiner. Men vi har verkligen fått ordning på allt och det stärker ju oss internt, och vi kan även vara än mer effektiva mot kunder och avsättningskanaler. Vår ambition med vår modernisering är att alla som återvinner hos oss, ska känna att man bidrar till något större – resan mot en hållbar framtid, säger Sonny Hansson avslutningsvis i pressmeddelandet.

Källa: Pressmeddelande

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.173