23948sdkhjf

Ny vd till Svenska Retursystem

I januari tillträder Malin Jennerholm som ny vd för Svenska Retursystem, det i samband med att nuvarande vd Anna Elgh kommer att lämna företaget.

Malin Jennerholm har tidigare arbetat inom livsmedelsbranschen, bland annat som vd för Orkla Confectionery & Snacks Sverige samt jobbat för Jacobs Douwe Egberts och Mondelez International.

– Jag är glad över förtroendet att få leda en verksamhet som är en riktig pionjär inom den cirkulära ekonomin och samtidigt aldrig har varit så relevant som nu. Jag är imponerad av hur verksamheten har utvecklats under de senaste åren och ser en stor potential i de progressiva möjligheter som ligger framför bolaget. Med hjärtat i hållbarhet, ledarskap och tillväxt ser jag fram emot att fortsätta utveckla bolaget tillsammans med mina nya kollegor, säger Malin Jennerholm, tillträdande vd för Svenska Retursystem i en kommentar.

Bolagets nuvarande vd Anna Elgh, som innehaft posten i nio år, kommer att lämna företaget. Under hennes ledning har Svenska Retursystem haft en stark tillväxt och lönsamhet.

– Efter nio lärorika, spännande och roliga år känns det bra att få lämna över stafettpinnen till Malin som med sin bredd och bakgrund kommer att ta bolaget vidare på resan mot en hållbar framtid. Jag är övertygad om att SRS kommer fortsätta att utvecklas starkt såväl tillväxtmässigt men också digitalt baserat på den starka entreprenörsandan och det stora engagemanget som finns i bolaget, säger Anna Elgh, nuvarande vd för Svenska Retursystem.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Ersättning för kommunernas förpackningsinsamling: Så blir den
Stena Recycling redo för mer elektronikplast
Metaller förbränns för att skapa el, kan sedan återvinnas
Byggare startar avfallsråd
”Batteriguldet” ingen "quick fix”
Använder enbart återvunnet aluminium
Andra Nordiska Medier
Dagens Handel
Plastforum SE
Packnet

Sänd till en kollega

0.109