23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Condair AB

Evaporativ kylning och luftbefuktning
Condair är världens ledande producent av energivänliga anläggningar och system inom

evaporativ kylning och luftbefuktning

. Vi har levererat kylning och luftbefuktning till bl a FaceBooks datacenter i Luleå och vi sänker temperaturen med 10 grader vid vallfärdsorten Medina i Saudi-Arabien med hjälp av världens största kylanläggning utomhus. Ett stort antal välkända företag har valt våra system, bland annat Danfoss, Novo Nordisk, Siemens, Ericsson, IKEA, ARoS, Vestas, Arla, Volvo m. fl.

Namnbyte till Condair
De två danska företagen Anderberg Fuktstyrning och ML System fusionerade under 2013 och bytte då namn till Condair A/S. Det tidigare Anderberg Fuktstyrning har mer än 40 års erfarenhet av försäljning och service inom områdena befuktning, avfuktning samt tillhörande styrning och instrumentering. Det tidigare ML System har i snart 30 år producerat, sålt och levererat service av befuktningsanläggningar till ett stort antal branscher i Sverige och övriga världen.

Komplett erbjudande oavsett teknologi
Condair levererar

befuktning och kylning

till små, medelstora och stora verksamheter runt om i världen. Våra lösningar styr luftfuktigheten med stor precision och är extremt energi- och miljövänliga, både vad gäller ström- och vattenförbrukning. Condair-gruppen har en bred uppsättning av tekniska lösningar och exporterar våra ledande varumärken ML System, Defensor, Condair, Draabe samt JS Humidifiers till över 70 länder. Condairs produktionsanläggning i Danmark har ett hygien- och ISO-certifierat luftbefuktningssystem (ML System) som täcker hela kedjan – försäljning, produktion, installation och service. Varumärkena Draabe och Condair är godkända för befuktning i hälsomiljö.


För vidare information se vår hemsida:

www.condair.seeller kontakta:
Condair Sverige
08-388 300
sales.se@condair.comFakta om Condair AB

Adress
Condair AB
Dåntorpsvägen 51
136 50 Jordbro
Se på karta

Region
Sverige
Stockholms län
Haninge kommun

Telefon: +46 (0) 83 88 300

VAT nummer: SE502059946901

Anställda: 53

Certifikat: ISO 22000

Kontaktpersoner

Mai Andersen
Avdelning: Marketing
Yrke: Marketingkoordinator

Sänd till en kollega

0.125