23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Constrera AB

Constrera skall genom engagemang och nytänkande, utmana och förändra byggbranschen så att människor vill arbeta med och för oss.

Vi på Constrera ser oss som nytänkare. Vi är byggbolaget som säger att vi tänker längre, bredare, högre och större. Med det menar vi att vi vill överträffa förväntningar, involvera våra kunder, utmana branschen och bygga på ett sätt som är hållbart för oss alla. Vi vill helt enkelt försöka vara nytänkande på alla plan. År 2020 skall vi omsätta 1 Mdkr för att kunna vara den utmanare vi vill vara i allt större och mer komplexa byggprojekt.

Med våra kunder vill vi skapa engagemang och långsiktiga förhållanden genom att erbjuda rådgivning i tidiga skeden av projekten, effektiv projektering och produktion, samt en väl fungerande eftermarknad och serviceorganisation. Den här är en projektform som vi har valt att kalla Open Construction, och vi utför allt fler byggprojekt enligt denna modell.

Constrera är certifierade enligt BF9K, och är medlemmar i Sweden Green Building Council. Som sådana är vi med och påverkar framtidens miljöbyggnadsnormer.

I vår strävan efter att förändra byggbranschen, satsar vi på ett ledarskap som skapar engagemang och effektivitet. Med hjälp av ett särskilt ledarskapsprogram utbildar vi våra ledare till att bli de främsta i vår bransch.

Constrera hette tidigare Byggillet och grundades redan 1969. Läs mer om oss och vår historia under Historik.

Leverantörstjänster

Fakta om Constrera AB

Adress
Constrera AB
Banvaktsvägen 24 2TR
171 48 Solna
Se på karta

Region
Sverige
Stockholms län
Solna stad

Telefon: +46 08-514 848 60

VAT nummer: SE5566298450

Anställda: 27

Se hemsidan

Kontaktpersoner

Louise Johansson

Peter Lidström
Telefon: +46 08 121 477 38

Sänd till en kollega

0.109