23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Pws Nordic AB

UTVECKLAR PRODUKTER FÖR RATIONELL AVFALLSHANTERING 
PWS utvecklar och säljer produkter för rationell avfallshantering och har en ledande position på den nordiska marknaden. Vi har ett brett utbud, där funktionalitet, ergonomi och effektivitet är centralt:

  • Bland annat har Quattro Select, med plats för många fraktioner på liten yta, revolutionerat den hushållsnära källsorteringen.
  • För flerfamiljshus finns praktiska och ekonomiskt fördelaktiga underjordsystem, som kan ta emot stora mängder avfall på ett yteffektivt sätt.
  • Papperskorgarna för offentlig miljö finns i en mängd olika utföranden, för att kunna smälta in i olika stadsbilder.
  • Möbler för källsortering blir en funktionell och snygg del av inredningen och löser smidigt källsorteringen av avfallet på skolor, flygplatser och företag.
  • Farligt avfall måste hanteras på ett säkert sätt och förvaras i korrekt. PWS har vad som krävs för att säkra hanteringen av farligt avfall.
      

STOR TEKNISK KOMPETENS OCH ERFARENHET
När det gäller tillfällig förvaring av avfall och återvinningsbart material, har vi stor kompetens och mycket samlad erfarenhet – särskilt för de nordiska förhållandena, med krävande vinterklimat. Som en del av ESE World, som startade som ett litet familjeägt företag och idag är en internationell koncern, drar vi nytta av den tekniska kompetensen och erfarenheten och tar den med in i framtiden i nära samarbete med våra kunder, för att uppnå bästa resultat.
 
UTVECKLAR FRAMTIDENS AVFALLSSYSTEM
PWS är väl insatt i vad som krävs för att få en effektiv avfallshantering, som är anpassad till nordiska förhållanden. Som ett kreativt företag, koncentrerar sig vi oss på produktsystem och produktutveckling i nära samarbete med våra kunder. Med kärnvärdena kunden i första hand, kreativitet och ansvar möter PWS de ökande kraven på branschen för avfallshantering. Vi arbetar med ständiga förbättringar för produkter och system samt för att optimera våra interna processer.

PWS vision är att vara den ledande leverantören inom modern avfallshantering i Norden och att kontinuerligt utveckla effektiva nischprodukter och affärslösningar för de nordiska marknaderna

Pws Nordic AB
Hässleholmsvägen 10
284 34 Perstorp
Sverige
VAT nummer: SE5568124407
25
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.031