23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Smartladdning för din elbil

martladdning är ett otroligt bra sätt att ladda din elbil. Det ger dig möjlighet att planera och förutse när du ska ladda din bil för att optimera kostnaden och prestandan. Med smartladdning kan du ställa in tider då du vill ha din bil fulladdad, beroende på priset på elen vid olika tidpunkter. Du kan till och med programmera det så att det passar dina rutiner vilket är perfekt om du ofta reser eller jobbar sent. Smartladdning gör det enklare än någonsin tidigare att ta hand om din elbil.

Använd Zaptec Go och ladda bilen när priset är som lägst

Med Zaptec Go kan du ladda din bil när priset är som lägst. Du kan ställa in en budget och få notiser när priset sjunker under den. Detta gör att du alltid kan fylla på med energi till ett bra pris. Det finns även möjlighet att ställa in automatiska laddningar, så att du aldrig behöver oroa dig för att glömma att ladda bilen. Du kan även se historik över dina tidigare laddningar, vilket gör det enkelt att hålla koll på hur mycket energi du har använt och hur mycket det har kostat dig. Med Zaptec Go kan du alltså spara både tid och pengar genom att ladda din bil när priset är som lägst.

Framtiden för elbilar

Elbilar har blivit ett allt vanligare syn på vägarna, och det är inte utan anledning. De är miljövänliga, billiga att driva och ger en tyst och bekväm körning. Framtiden för elbilar ser ljus ut, med nya tekniker som gör dem ännu mer energieffektiva och tillgängliga för alla. Det finns redan många olika modeller på marknaden, från små stadsjeepar till stora SUV:ar. I framtiden kommer vi att se fler elbilar som kan laddas upp snabbare och har längre räckvidd. Vi kommer också att se fordon som kan köras helt autonomt, vilket innebär att man inte behöver ha en förare i bilen. Detta skulle minska trafikolyckor och göra vardagsresor mycket säkrare. 

Hur stor procent är elbilar i Sverige idag?

Elbilar blir definitivt allt vanligare i Sverige. Under 2021 var 18 procent av alla nyregistrerade bilar en elbil, det betyder en fördubbling sedan 2020. År 2022 var det totalt 96 163 nyregistrerade personbilar som var elbilar. För år 2020 vara siffran 28 098, vilket innebär nästan en tredubbling på två år. Det är tydligt att elbilarna börjar bli mer och mer populära och att vi kommer att se fler och fler elbilar på vägarna framöver.

Sänd till en kollega

0.047