23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Mätmaskin "Xtreme" för verkstadsmiljö i två storlekar!

Säljes
Förfallodatum
den 4 juli 2020
Skick
Ny
Tillverkare
Aberlink Ltd
Modell
Xtreme CNC

Xtreme CNC CMM
CMM-noggrannhet var du än behöver
Den prisbelönta Xtreme CNC CMM är designad med en icke-kartesisk struktur och använder linjära motorer och mekaniska lager, vilket namnet antyder. Det ger en robust lösning för att ge ett exakt resultat vid mätning. Den unika CMM: s fördelaktiga konfiguration säkerställer att den bibehåller sin noggrannhet vid mycket snabba mätfrekvenser och inte lider av de ackumulerade felaktigheter som uppstår i konventionella 3-axliga kartesiska konstruktioner.

Nu tillgängliga i två storlekar är Xtreme CMM-butiksgolv fristående inspektionsenheter. Den har inga luftlager, så inget krav på tryckluft - bara koppla in den och mät. Inbyggd temperaturreglering och ett kompakt stativ gör att Xtreme kan placeras var den behövs.

En annan unik fördel med Xtreme är att alla fjäderben är temperaturkontrollerade för att arbeta i verkstadsmiljö . Detta innebär att mätnoggrannheten bibehålls även om den omgivande miljön inte är temperaturkontrollerad.

Xtreme kan levereras med antingen en 22-tums LED-skärm sidmonterad på en ergonomisk arm eller, en pekskärmsmonitor monterad i huvudhöjd på maskinens frontpanel.

länk till Aberlinks hemsida
 

Se vidare: XTREME i verkstadsmiljö

 
Säljare
NYLI Metrology AB
Brunnemyrsvägen 5
451 55 Uddevalla
Sverige

Lennart Thorn
Telefon: +46 0522-646 646
Fax: +46 0522-646 640


Se hemsidan
Se flera maskiner
Se hela profilen
Kontakta säljare

Sänd till en kollega

0.173