Nya Irin-serien - Världens vassaste handplasma?

Säljes
Upprättad
Förfallodatum
den 6 mars 2018
Skick
Ny
Tillverkare
Tecnomec
Modell
Irin
År
2017

Vi på PNP Teknik AB kommer från en bakgrund inom plasmaskärningen och har tillbringat de senaste 25 åren med att uveckla och sälja olika typer av plasmasystem. Därför påstår vi att PNP Teknik AB är den leverantör i Sverige som har den största kompetensen i Sverige inom plasmaskärning. 

Vi har dessutom hittat en pärla inom plasmaskärningen. Nämligen spanska Tecnomec. Tecnomec är ett litet familjeföretag beläget i utkanten av Barcelona där man besitter en enorm kompetens inom svets- och plasmaströmkällor. Nu har man kommit med en serie fantastiska produkter. Irin-serien kallas Tecnomecs plasmaströmkällor och de äldre Irin 46, 77 och 109 som man kallar "Classic line" är alldeles utmärkta maskiner med mycket bra prestanda. 

Dock så är deras nya serie Irin 65, 85, 105 och 125 en alldeles fantastisk utveckling inom plasma. Tack vare en kraftfull och välutvecklad strömkälla i kombination med en valutvecklag och robust brännare så har man skapat ett system som skär tjockare och snabbare än konkurrenterna. Redan Irin 65 skär imponerande 30 mm tjockt stål. Tar vi oss till andra änden av serien, Irin 125, så skär den hela 60 mm!

Att hela Irin-serien levereras med vår 5-åriga garanti som standard gör den till ett tryggt val!

För prospekt, klicka här.
Säljare
PNP Teknik AB
Sasser Laurens väg 4
241 35 Eslöv
Sverige

Philip Marriott
Telefon: +46 072-55 66 900


Se hemsidan
Se hela profilen
Kontakta säljare

Sänd till en kollega

0.177