23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Världens Energieffektivaste Skruvkompressor 90-315 kW

Säljes
Förfallodatum
den 14 augusti 2020
Skick
Ny
Tillverkare
ALMiG Kompressoren GmbH
Modell
ALMiG G-Drive T och V-Drive T

ALMiG G-Drive T och V-Drive T är inte bara Världens mest Energieffektiva Skruvkompressor med 5,34 kW/m3 utan även helt oslagbar på totala ägandeskapet . Gör det smartaste miljövalet någonsin! Kontakta ALMiG Sverige AB så berättar vi mer om hur resultate  blir utifrån era förutsättniingar.

Hur kan den mest enAIRgy-effektiva skruvkompressorn i världen göras ännu effektivare? Genom att kombinera högeffektiv tvåstegskompression med hastighetsreglering.
ALMiG kombinerar just detta i den nya V-Drive T!
Den unika designen integrerar första och andra kompressionstegen i en kompressorenhet. Rotorerna i varje kompressorsteg uppnår optimal hastighet tack vare växellådan. En effektiv komprimering uppnås genom att använda en kyloljedimma som mellankylning. Denna kontrollerade mängd av
olja möjliggör samtidigt att undvika kondensat i andra kompresionssteget. En komplicerad och dyr separat mellankylare är inte nödvändig och tillförlitligheten och driftsäkerheten ökar.

Med anpassad frekvensstyrning och variabel motorhastighet justeras automatiskt och noggrant leveransvolymen till fluktuerad luftförbrukning. Detta minskar kostsamma och energiintensiva tomgångstider till ett minimum. Förutom ökad energieffektivitet ökar kompressorenhetens livslängd och tillförlitlighet med låga varvtal och en lägre intern tryckskillnad. När det gäller Industri 4.0 har kompressorns styrkontroll alla förutsättningar att anslutas till interna företagskommunikationer eller att övervakas externt via en webbserver.

 

Fördelar:
- Kompressorns höga effektivitet gör det möjligt att uppnå stor energibesparingar och att                               livscykelkostnaderna för anläggningen minskas dramatiskt.
-  10-18% energibesparing jämfört med enstegs kompression
- Inga kostsamma och dyra tomgångstider på grund av varvtalsreglering av kompressorn
- Konsekvent och pålitlig
- Lågt differentialtryck
- Låg termisk belastning
- Lätt åtkomlig för underhåll och service
Säljare
ALMiG Sverige AB
Teknikvägen 3
245 34 Staffanstorp
Sverige

Jonas Lindberg
Telefon: +46 0709-456010
Fax: +46 046-255040


Se hemsidan
Se hela profilen
Kontakta säljare

Sänd till en kollega

0.094