23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Säljes

Untha - Sekretessrivare & Dokumentförstörare

Förfallodatum
den 25 september 2024
Skick
Ny
Tillverkare
Untha Shredding Technologu
År
2023

Tillförlitligt och säkert

Om du letar efter en dokumentförstörare och sekretess rivare är du i goda händer hos oss. Beroende på vilken destruktionsklass och säkerhetsnivå du behöver och vilken typ av datalagringsmedia som behandlas kan vi erbjuda dig skräddarsydda lösningar med kapaciteter på upp till 8 t/h. Våra robusta dokumentförstörare med fyra axlar har bevisat sitt värde för säker fil- och datadestruktion.

Oavsett om det handlar om information på papper, i pärmar, USB-minnen, CD/DVD-skivor eller kontokort/passerkort destruerar Untha krossen materialet till önskad säkerhetsklass.  Det utbytbara sållet möjliggör att ni kan skifta mellan olika säkerhetsklasser.

Det oberoende certifieringsorganet, DEKRA, har genom en expertbedömning bekräftat att våra krossar och sekretessrivare uppfyller den senaste säkerhetsstandarden DIN 66399. Med den höga flexibiliteten hos de fyraxlade krossarna kan olika material såsom elektroniska datalagringsmedier, filer, optiska datalagringsmedier, papper etc. sönderdelas säkert i enlighet med DIN 66399.

 

Fördelar med RS-Serien

Den robusta konstruktionen och de robusta knivarna gör denna rivare med hög kapacitet särskilt attraktiv för kontinuerlig drift i flera skift och integration i befintliga anläggningar.

Till skillnad från snabbgående kross är våra långsamtgående fyraxliga krossar särskilt motståndskraftiga mot främmande objekt, vilket innebär att om en kniv träffar ett främmande objekt, så stannar maskinen omedelbart. Å ena sidan förhindrar detta skador som uppstår på kniven. Å andra sidan tillåter den pålitliga drivningen frekvent backning, vilket är särskilt fördelaktigt vid krossning av problematiska och utmanande material. Dessutom sitter ett perforerat såll som standard, vilket möjliggör snabba och effektiva byten av såll och garanterar enkel användning.

Retec Miljö AB
Kolonivägen 63
371 54 Karlskrona
Karlskrona kommun
Sverige
VAT nummer: SE5567338461

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.047