23948sdkhjf

Intervjun

Plus

Utrustningsleverantör med stora ambitioner

Plus

Heltäckande leverantör för rationell avfallshantering

Plus

Efter långt uppehåll, nu tillverkas sopkärl i Perstorp igen

I Perstorp tillverkades det första plastsopkärlet redan 1984. Verksamheten har bytt skepnad och ägare ett antal gånger sedan dess. Vi har besökt PWS för en pratstund med vd Dan Håkansson om bolaget och dess produkter.

Plus

Han ska förädla skogens rester

Med flera stora industriella partnerföretag i ryggen ska norska Biozin Holding omvandla skogens restprodukter till en lätt bioråolja som sedan kan förädlas av raffinaderier.

Cirkularitet i sikte för FTI-vd

Med framtidens insamlingssystem överst på agendan har det varit ett intensivt första halvår på jobbet för FTI:s nye vd Håkan Ohlsson.

Avfall Sveriges nye vd presenterar sig

Möt Avfall Sveriges nye vd Tony Clark i vår stora intervju om bland annat det nya insamlingssystemet, skatt på avfallsförbränning och återvinning i stort.

Recycling pratar hållbarhet med Reinfeldt

I anslutning till konferensen A Sustainable Tomorrow fick Recycling möjligheten att byta några ord med tidigare statsministern Fredrik Reinfeldt.

Weine Wiqvist summerar 25 år som vd

Efter tjugofem år som vd för Avfall Sverige lämnar Weine Wiqvist jobbet vid halvårsskiftet. I den här stora intervjun samtalar Recycling med honom om frågor som varit mer eller mindre aktuella under de här åren.

ISO-certifierad elektronikåtervinning

Dags att återvinningsbranschen industrialiseras på allvar

Ragn-Sells går ”all in” på cirkulär ekonomi

Sänd till en kollega

0.046