23948sdkhjf

ReTuren nominerat till pris

Vinnarna kommer att tillkännages vid EWWR Awards den 11 maj i Bryssel. Utav 90 tävlingsbidrag och sex olika kategorier, har EWWR juryn valt ut tre bidrag per kategori som finalister. ReTuren tävlar i kategorin förvaltning/offentlig myndighet.
Prisutdelningen kommer att ske i samband med den internationella konferensen "Cirkulär ekonomi i praktiken: omvärdering av våra produktions- och konsumtionsmodeller".

- Fantastiskt roligt att vårt pilotprojekt ReTuren på Lindängen i Malmö uppmärksammats på detta sätt, säger projektledare Savita Upadhyaya, VA SYD. ReTuren är VA SYDs kvartersnära återbrukscentral och en av de första i landet som tar ett helhetsgrepp för att främja hållbar avfallshantering och att minimera avfallet. På Returen kan du lämna farligt avfall, byta prylar och delta i olika kreativa aktiviteter. ReTuren vänder sig till våra kunder som bor i flerfamiljsfastigheter i staden.

Flera olika parter är inblandade i projektet; Vinnova, Sysav, Stpln, Stadsområde Söder och JobbMalmö samt K3 på Malmö högskola.

Du hittar alla finalister samt mer information i pressmeddelandet på EWWR: www.ewwr.eu/en/misc/press .
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.328