23948sdkhjf

Ragn-Sells koncernchef vinnare i European CEO Award

Ragn-Sells koncernchef Lars Lindén har utsetts till vinnare av the European CEO Award 2023 i kategorin Waste Management & Recycling Industry.

European CEO är en affärspublikation baserad i London och kategorin Waste Management & Recycling Industry är ny i tävlingen för i år.

— Det är naturligtvis mycket glädjande och hedrande att bli uppmärksammad på detta sätt, men självklart är utnämningen resultatet av ett stort lagarbete med alla anställda i hela koncernen under många år, säger Lars Lindén själv i ett pressmeddelande.

Lars Lindén tillträdde som koncernchef 2016 och under dessa sju år har verksamheten gått från att vara inriktad på logistik, transport och behandling av avfall till att idag ha innovationer på plats som kan tillgodose samhällets behov av viktiga råvaror och påskynda övergången till en cirkulär ekonomi.

— Vi utvecklar lösningar som, när de implementeras globalt, kommer att minska risken för att överskrida de planetära gränserna. I dagens linjära ekonomi ses vi som "sopföretaget", men i en cirkulär ekonomi blir vi en leverantör av återvunna råmaterial, avslutar Lars Lindén.

Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079