23948sdkhjf

Komprimatortillverkaren ISO-certifierad

Avfallsteknik Skandinavien, vanligen benämnt ATS-Orwak, har nyligen erhållit ISO 9001- och ISO 14 001-certifieringar för sina kvalitets- och miljöledningssystem.

Daniel Egeberg, vd för bolaget, uttrycker sin glädje över certifieringarna i en presskommentar: 

– Det känns fantastiskt att få de välförtjänta ISO-certifikaten för både kvalitet och miljö. Det här är verkligen ett stort framsteg för oss. Certifieringarna fungerar som en viktig kvalitetsstämpel och underlättar vår kommunikation med större kunder. Det visar också att vi är genuint engagerade i hållbarhet.

Certifieringen erhölls efter en noggrann granskning av ATS-Orwaks kvalitets- och miljöledningssystem, utförd av det välrenommerade konsultföretaget Qvalify. Julia Ramirez Knezevic, personal- och hållbarhetschef, samt projektledare för certifieringsprocessen, kommenterar:

– Genom att följa dessa standarder säkerställer vi hög kvalitet i våra processer och arbetar metodiskt för att ständigt förbättra oss. Vi ser fram emot att utveckla våra ledningssystem utifrån verksamhetens och kunders behov och fortsätta att minimera miljöpåverkan från våra produkter och tjänster.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078