23948sdkhjf

HA Industri växer

I och med att Sekre Dest AB införlivades i H.A Industri Kartongåtervinning den 1 september, blir företaget en starkare aktör på marknaden.
För två år sedan förvärvade H.A Industri SekreDest, sedan dess har det företaget utvecklats positivt och genom att samordna verksamheterna inom kontorsåtervining skapar H.A Industri nu en ledande aktör på marknaden.
- Vi hoppas att vi bättre kan tillgodose en snabbtv äxande marknad och våra kunders behov, säger K-G Kyhlstedt, vd, H.A Industri Stockholm AB.
Mottagning av papper och övriga återvinningsbara kontorsprodukter sker på H.A Industris anläggningar i Spånga och Västberga. Företaget investerar också i samband med fusionen drygt fem miljoner kronor i en om- och tillbyggnad av anläggningen i Västberga.
- Vi moderniserar och effektiviserar befintligt mottagning i Västberga och bygger samtidigt ut kapaciteten. Investeringen är nödvändig för att kunna styra större flöden från södra Stockholm till Västberga, vilket kommer bidra till minskad miljöpåverkan från vår lastbilsflotta, kommenterar chefen för HA Industri Kontorsåtervinning, Kenneth Sandberg.
Mer info: K-G Kyhlstedt, 08 - 445 77 00

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078