23948sdkhjf

Robért hedersdoktor i Portland

Grundaren av stfitelsen Det Naturliga Steget, Karl-Henrik Robért, har promoverats till hedersdoktor på University of Portland, Oregon, i USA. Han får utmärkelsen för sitt arbete för ett hållbart samhälle, såväl på det nationella som på det internationella planet.
1989 grundade Karl-Henrik Robért Det Naturliga Steget som enr eaktion på det växande hälso- och miljöproblem som vår livsstil orsakat.
Idag är Det Naturliga Steget en internationell organisation med kontor i 11 länder. Näringsliv, Organisationer, offentlig verksamhet och politiker använder sig idag av stiftelsens planeringsmetodik för att på ett strategiskt sätt förbättra och utveckla sin verksamhet i en hållbar riktning.
I början av 1990-talet fortsatte Robért arbetet tillsammans med John Holmberg, MsC vid Chalmers, för att kunna definiera ett antal vägledande pronciper för ett hållbart samhälle, som baseras på termodynamikens lagar och naturens kretslopp. Dessa principer för hållbarhet ligger till grund för Det Naturliga Stegets verskamhet.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079