23948sdkhjf

Maj - en intensiv månad

Nu är det högtryck på redaktionen, vi skriver så att tangentborden glöder och letar hela tiden intressanta artikeluppslag, om du har tips på vad vi kan och bör skriva om, så tveka inte att höra av dig till oss; martin.dyberg@mentoronline.se.
Maj är intensiv, med stor miljömässa i Tyskland (IFAT), som vi naturligtvis bevakar, enligt mässarrangören är de 215 000 kvadratmetrarna slutsålda, så vi lär ha att göra under våra tre dagar på plats. Ungefär 25 svenska företag ställer ut, men minst lika många brukar finnas under annan flagg (hos återförsäljare eller de som man är agent för). I slutet av samma månad väntar så World Bioenergy i Jönköping och Avfall Sveriges årsmöte i Göteborg. Två evenemang som vi också kommer att bevaka på något sätt.

Dessutom ska vi komma ut med en tidning, och har precis avslutat Recyclingdagen. Dessutom ska vi på något sätt hinna med MaskinExpo på STOXA 24-26 maj. Puh!!

Ett annat arbete är också det med vår nomineringsbilaga för Återvinningsgalan 2012, en broschyr vi skapar för att göra det lättare för er att nominera till galan, den kommer också ut i samband med tidningen 24 maj.Det går förresten alldeles utmärkt att nominera redan nu, kategorierna hittar ni på www.atervinningsgalan.se . Sedan skickar ni ett mail till undertecknad och berättar vem och varför ni vill nominera denne.

P.S Kan verkligen rekommendera TV-programmet "Miljöhjältarna" i SVT. D.S

Tills vi hörs igen....ha det.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.049