23948sdkhjf

München, Staffanstorp, Höganäs, Tranås

Rubriken syftar på några av de orter som vi besökt för att ge er artiklar och reportage från såväl landet som omvärlden. I nummer 6/7, som utkommer 20 juni, strax innan semestrarna, har vi besökt bland andra München, Tranås, Staffanstorp, Heljestorp, Göteborg, Stockholm och Höganäs.

En rolig sak med detta yrke är att vi får se många olika platser, och besöka många olika arbetsplatser, men allra roligast är att träffa Er, som är verksamma ute i branschen och som återvinner och avfallshanterar varje dag.

Vi har en hektisk majmånad, med Avfall Sveriges årsmöte i Göteborg, MaskinExpo på Stoxa, Wascon i Göteborg, och World Bioenergy i Jönköping. Vi försker vara på alla platser där det händer, och om vi inte själva kan vara där, är det ju bra att vi tillhör en stor koncern och ett förlag med många tidningar (24 stycken) som kan hjälpas åt och bevaka evenemang och händelser åt varandra.

Som sagt så pågår arbetet nu med nr 6/7 av Recycling, ni sitter och läser nummer fem, ett nummer med elektronikåtervinning, metall- och skrothantering som tema, men för oss så tittar vi framåt redan.

Närmast i tiden ligger Recycling Cup, en trevlig tillställning, som i år spelas på S:t Jörgen Park i Göteborg, den 22 augusti. Du kan redan nu anmäla dig till spel på www.recyclingcup.se .

Men glöm för all del inte bort att nominera ert företag eller en kund, som gjort särskilda insatser under året som gått, och skicka in en nominering till Återvinningsgalan. Senast 30 september behöver vi har er nominering, för att juryn ska hinna gå igenom allt och fatta beslut om pristagare. Mer info hittar ni på www.atervinningsgalan.se .

Tills vi hörs igen....Ha det så bra!
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078