23948sdkhjf

Juni - med allt vad det innebär

trodde jag skulle få inleda detta blogginlägg med ord som sol, solsken, värme, men här i Skåne är det molnigt, blåsigt och 12 grader. Inget väder som jag åtminstone förknippar med sommarmånaden juni. Denna månad är fylld med aktiviteter, såsom skolavslutningar, picknickar, examen, studenter, semester (för vissa), midsommar, sill, potatis och annat gott.

Men det är också tiden för Recyclings sommarnummer, ett späckat nummer i vilket vi rapporterar från Svenska Järns årsmöte i Stockholm, Avfall Sveriges årsmöte i Göteborg, IFAT i München, vi har varit på invigningen av däckgranuleringsanläggningen i Halmstad, samt mycket mera. Ett nummer väl värt att ägna några timmar i hängmattan för.

Efter semestern återkommer vi med full krafti återvinningssektorn, först med den populära golftävlingen Recycling Cup , där du enkelt kan anmäla dig på www.recyclingcup.se . I år spelar vi i Göteborg på S:t Jörgen Park.

I oktober kommer vi att arrangera en ny konferens, Fastighetsnära avfallshnatering , och med den vill vi locka fastighetsägare, fastighetsförvaltare/bolag, återvinnare och andra intressenter inom sektorn. På www.fastighetsavfall.se , kan du läsa mer och följa programmet bli till.

Sedan blir det naturligtvis också en Återvinningsgala 2012 , även i år. Mer om den kommer senare, men redan nu kan du ju nominera ditt företag, eller kund, eller chef till de olika kategorierna som du hittar på www.atervinningsgalan.se .

Till er som går på semester, trevlig sommar.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079