23948sdkhjf

Nyss hemkommen från Borgeby Fältdagar

I morse klockan 9 stod jag och några tusen till i kö ute på fälten vid Borgeby för det fjortonde årets Fältdagar. Jordbruks, lantbruks- och entreprenadmaskiner och allting annat här till hörande fanns att beskåda.
På bilden till detta inlägg kan ni också se hur stor besökartillströmmingen var, man väntar cirka 15 000 besökare under två dagar. Till detta kan läggas att det är 300 utställare, 20 stycken fler än förra året.

Lite återvinning och avfallshantering fanns också på Fältdagarna, Ragn-Sells var där med sin lösning för farligt avfall och Ekmaco Reagro presenterade både sin "Svepretur"-lösning för ensilageplast och sin totallösning för avfallshantering inom jordbruket.

Även om kylan fortfarande håller sitt bistra grepp över Skåne långt in i juni, så ska jag nu åka hem och värma mig av att se dotterns lycka, när tårta ska avnjutas och presenter öppnas, hon har nämligen födelsedag idag.

Bakom kulisserna, alltså allt det arbete som vi på redaktionen och säljavdelningen utför och som inte syns utåt till er läsare, så kan jag berätta att vi nu håller på att ta fram det slutgiltiga programmet för vår konferens "Fastighetsnära avfallshantering" och vi planerar också Recycling Cup.

Dessutom kommer vi ju producera två tidningar i augusti/september-utgåvan, dels Recycling men också Fastighetsnära Avfallshantering - bilagan som gjorde succé förra året, och som i år ska finnas som komplement till konferensen. 100 sidor totalt blir det med massor av läsning. Så det blir att jobba ett tag till för oss på Recycling, innan semestern hägrar.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.297