23948sdkhjf

100 sidor på G

Nu är det endast fyra dagar kvar till deadline för höstens första nummer av Recycling. Vilket innebär bråda dagar för främst redaktionen som ska skriva och producera alla artiklar, reportage, notiser och bilder därtill för att ge er läsare en matnyttig information om allt det senaste inom avfall och återvinning.
64 sidor fullspäckad Recycling med temat återvinningstekniker/metoder samt Producentansvaret. Tidningen utkommer till er läsare den 11 september.

Men inte nog med det, tillsammans med denna tjocka edition utges också en bilaga "Fastighetsnära Avfallshantering" som ska avhandla just fastigheters insamling av avfall och där till hörande frågor. 36 sidor blir denna tidning och den kommer dels samdistribueras med Recycling men också finnas på den konferens med samma namn som vi arrangerar i Göteborg 3 oktober: www.fastighetsavfall.se .

Ni kan alltid försäkra er om ett eget exemplar av tidningen genom att prenumerera. Skicka ett mail till recycling@pressdata.se och beställ ditt eget exemplar av Sveriges ledande återvinningstidskrift.

100 sidor....det är en hel del att stå i, därför måste jag nog nu fokusera på att hinna färdigt. Höres!
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062