23948sdkhjf

På plats runt om i Sverige

Mina två kollegor, Jerker och Malin, befinner sig just nu i Göteborg för att bevaka och rapportera från konferensen Avfall i nytt fokus. Ett arrangemang från Waste Refinery i samarbete med bland andra ÅI och Avfall Sverige.
Själv åker jag till Ring Knutstorp imorgon, racingbanan i skånska Kågeröd, för att gå runt på mässan EntreprenadExpo, som arrangeras av förlagets mässavdelning Mentor Expo. Här ska det bli intressant att se vad det bjuds på i maskinväg, eftersom många av maskinerna som används inom entreprenadsektorn är i mångt och mycket de samma som finns på landets avfalls- och återvinningsanläggningar.

Att vi reser mycket för att bevaka allt som händer runt om i landet är naturligt. I nästkommande nummer kommer vi bland annat ha varit i Jönköping, Göteborg, Kågeröd, Malmö, och Stockholm.

Just nu är fullt fokus på kommande numret, nr 10, och konferensen Fastighetsnära Avfallshantering, som vi arrangerar i Göteborg 3 oktober.

Mer info: www.fastighetsavfall.se

Men annars så vill jag uppmana er till att skicka in fler nomineringar till vår gala; www.atervinningsgalan.se. Vilka kategorier som finns hittar ni där, och också mer om kriterier och vilka som sitter i juryn. Vi har fått klart med att EU-parlamentarikern och miljöpartisten Carl Schlyter kommer till galan som prisutdelare, vilket också Naturskyddsföreningens ordförande Mikael Karlsson gör.

Glädjande naturligtvis.

Vi höres!
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093