23948sdkhjf

Dags för Fastighetsnära Avfallshantering

I morgon bitti smäller det, klockan 09:00 inleds konferensen Fastighetsnära Avfallshantering 2012 på Gothia Towers i Göteborg.
Redan nu är 160 stycken anmälda till konferensen och en rad kända talare kommer och medverkar. Bland annat kommer Återvinningsindustriernas vd Britt Sahleström, Avfall Sveriges vd Weine Wiqvist, FTI:s vd Kent Carlsson, Sara Haasmark från Fastighetsägarna, och Patrizia Finessi från SABO, mötas i en paneldiskussion.

Fokus kommer ligga på hur avfallsutredningens förslag kommer påverka avfalls- och fastighetssektorn i stort och vilken framtid som kommer bli.

Efter konferens arrangerar vi tillsammans med Wistrand ett mingel, på vilket fjolårets vinnare av Specialpriset på Återvinningsgalan, "Leva Livet Avfallsutmaning" från Göteborgs Stad presenteras och intervjuas.

Utförlig rapport från konferensen kommer i nr 11 av Recycling & Miljöteknik.

Kan också meddela att nomineringstiden är över för Återvinningsgalan. Men om det är så att du har någon nominering som du inte hunnit lämna och hemskt gärna vill ha med, måste de vara mig tillhanda på torsdag morgon kl 08:00, martin.dyberg@mentoronline.se
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093