23948sdkhjf

Jobbet går vidare

Lyssnar just nu och ser sporadiskt på direktsändningen från Riksdagens partiledardebatt.Två partiledare har hållit sina anföranden och det har inte varit många ord om det mest nödvändiga i vårt samhälle; miljö, hållbarhet, förnybart, återvinning, återanvändning, kretslopp, men det kanske kommer vart mer dagen lider.
Glädjande är också att det nu börjar närma sig årets största event inom avfalls- och återvinnings-Sverige, ÅTERVINNINGSGALAN på Nalen 29 november. För er som inte redan anmält er, gör det redan idag och försäkra er om en plats. Den 25 oktober kommer vi att offentliggöra vilka som är slutnominerade i de respektive kategorierna.

www.atervinningsgalan.se

Har på senare tid stött på många spännande entreprenörer och vi följer deras utveckling noga, det är innovationer och nya tjänster och produkter som Sverige och svensk avfalls- och återvinningsindustri behöver. Många kommande reportage om detta kommer i Recycling.

Kör på alla ni där ute som göra utmärkta insatser varje dag för en bättre och renare värld. Just nu håller vi på med nr 11 av Recycling.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079