23948sdkhjf

Nytt år - nya möjligheter

Ett nytt spännande år ligger framför oss och vi lämnar ett 2012 bakom oss. Ett år som förvisso varit helt OK, men som bland annat INTE gav oss några nya stora klimatåtaganden i Doha, som vårt jordklot så väl hade behövt.
2013 får vi hoppas blir ett ännu bättre klimat- och miljöår.

Det är mycket spännande saker som kommer att ske under året. Inte minst våra egna evenemang, Recyclingdagen, som 10-års jubilerar, denna gång på Dunkers Kulturhus, där vi för övrigt arrangerade den första upplagan av just denna konferens. Då var temat Europeisk Förpackningsåtervinning, och i år är temat ännu under bearbetning men vi håller på att at fram ett digert program även i år.

Dessutom medverkar vi på easyFairs mässa Avfall & Återvinning 10-11 april på Kistamässan, med tre "Heta Stolen - intervjuer" och en paneldiskussion.

Vi spelar naturligtvis också golf även i år, Recycling Cup, arrangeras i år 21 augusti på Hooks GK.

Den succé som Fastighetsnära Avfallshantering utgjorde i Göteborg förra året, kommer naturligtvis tillbaka, men denna gång arrangerar vi den på Elmia Fastighet i Jönköping. Den 24 september arrangerar vi en hel seminariedag på temat Fastighetsnära Avfallshantering.

Och den 28 november blir det naturligtvis den femte upplagan av Återvinningsgalan. Inte att förglömma!

Annars så är det full fart med att skapa årets första nummer. Det blir ett fullspäckat nummer med temat Avfall, Återvinning och Renhållning.

Hjärtligt välkomna in i Recyclings värld även 2013. Ser fram emot att träffa er under året som nu startat. Höres!
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.285