23948sdkhjf

Första numret snart hos dig

Igår släppte vi så iväg 2013 års första nummer av Recycling till tryckpressarna. Vilket betyder att ni läsare inom kort har tidningen senast den 18 februari.
Det är ett fullspäckat nummer på 68 sidor, i vilket det finns en stor kartläggning över en del av landets kommuner och deras arbete med avfallsminimering. Ni kan också läsa om Sundbyberg och deras miljöarbete, om ett företag som hjälper andra företag att flytta sin verksamhet och ser då till att allting (inventarier, möbler, gamla lampor) kommer till nytta någonstans. Vi har också ett reportage om plaståtervinning och vi har naturligtvis en intressant artikel i "Nyfiken på". Allt vill jag ju inte avslöja, lite ska ni bli överraskade om.

Annars ligger mycket fokus nu på nummer 3, det första numret är ju ett dubbelnummer (1-2), och i det kommer iv behandla marksanering, kemikalier, och farligt avfall.

Dessutom planerar vi inför RECYCLINGDAGEN 2013, som tioårs jubilerar. Boka redan nu upp 24 april i din kalender och bege dig till DUNKERS KULTURHUS i Helsingborg. För fullständigt program och anmälan (boka-tidigt pris fram till 1 mars) se www.recyclingdagen.se

Redan nu har vi satt fokus också på det halvdagsseminarium som vi ämnar göra på Kistamässan 10 april i samband med easyFairs mässa Avfall & Återvinning. Där kommer vi genomföra tre stycken "Heta Stolen"-intervjuer, och inga mindre än Anders Wijkman (ordf ÅI, Romklubben, ledamot av Tällberg Foundation m.m), Weine Wiqvist , (vd för Avfall Sverige) och Gustav Fridolin (riksdagsledamot och språkrör för Miljöpartiet) kommer dit och diskuterar avfallsfrågor i allmänhet och avfallsutredningen och dess konsekvenser i synnerhet. Allting startar kl 09:00.

När jag skriver dessa rader singlar snön ned utanför fönstret i Helsingborg. Våren tycks avlägsen, men den kommer det är jag helt säker på. Och mycket mer från oss kommer också under året. Som ni vet spelar vi golf som vanligt i augusti, och vi har också en konferens på Elmia Fastighet 24/9, samt Återvinningsgalan i Stockholm i november. Samt då åtta nummer till av tidningen...Mycket nöje!
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078