23948sdkhjf

Full rulle - trots Kung Bores grepp

Kung Bore håller sitt grepp om vintern, åtminstone i Skåne, normalt sett brukar snödropparna och krokusen titta fram lite försynt i rabatterna så här års. Men i år har vintern förlängts, med töväder och nytt snöfall omvartannat.
Vi har gett ut första numret av Recycling, och är i full färd med att producera andra numret (nr 3) med utgivning 19 mars. Vi kommer under februari-mars att besöka bland annat Renare Marks vårmöte i Malmö, och invigningen av Filbornaverket i Helsingborg. Samt mycket mera.

Men det är som bekant inte bara tidningar vi producerar på Recycling utan också många events och seminarier. I år har vi tio års jubileum på Recyclingdagen, och nu börjar programmet bli klart. På www.recyclingdagen.se kan du följa programmet bli till och också anmäla dig till billigare pris fram till 1 mars.

en rolig sak är att NSR, Nordvästra Skånes Renhållning, valt att gå in som huvudpartner till Recyclingdagen. Vi ser fram emot detta samarbete med denna aktiva avfalls- och återvinningsaktör. Recyclingdagen arrangeras 24 april på Dunkers Kulturhus i Helsingborg.

Men redan 14 dagar innan det, håller undertecknad, i tre "Heta Stolen"-intervjuer på easyFairsmässan Avfall & Återvinning, med Anders Wijkman, Weine Wiqvist och Gustav Fridolin, samt en efterföljande paneldebatt. Allting sker 10 april på Kistamässan mellan 09:00-12:00. Hjärtligt välkomna. Temat för dagen blir avfallsutredningen och vilken väg politikerna vill gå.

Ni förstår att det är mycket i görningen för oss men det är bara roligt när vi ser att det händer och sker mycket i branschen.

Tills vi ses igen så finns vi dagligen med uppdaterade nyheter på www.recyclingnet.se

Tjing!
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062