23948sdkhjf

NSR - huvudpartner till Recyclingdagen

I år är det tio år sedan som vi på Recycling för första gången arrangerade Recyclingdagen. Då var temat europeisk förpackningsåtervinning, och vi hade talare från bland annat PRO Europe, ARA Altstoff och Eco Emballage i Frankrike. Glädjande nog har NSR, Nordvästra Skånes Renhållning, valt att bli huvudpartner till Recyclingdagen 2013 som går av stapeln 24 april på Dunkers Kulturhus.
- Som ledande återvinningsföretag i regionen är det ett naturligt steg för NSR att gå in som huvudpartner till Recyclingdagen 2013. NSR verkar för maximerad miljönytta och regional utveckling och konferensen är ett naturligt forum att medverka i. Under konferensen kommer NSR vara på plats och bland annat visa upp hur arbetet går med den industripark som utvecklas här. Från att ha varit en soptipp siktar NSR på att skapa en industripark med utrymme för hållbara affärsidéer och företag med miljötekniskt fokus. I industriparken arbetar idag 130-tal anställda fördelat på sex företag och intresset att slå rot i parken är stort, säger Björn Jacobsson, affärsutvecklare på NSR.
I år kommer vi att fokusera på avfallsutredningen och de remissvar som kommit in till departementet och vad vill politikerna nu, samt framtidens nya "gruvor" både de under jord men också samhället ovan jord, och alla de material som vi borde kunna ta tillvara i framtiden. För mer utförligt program se www.recyclingdagen.se.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063