23948sdkhjf

Maj maj måne

När jag var barn ropade vi ofta små slagdängor, som "Maj maj måne, trilla ner i Skåne". Jag tror inte riktigt att någon av oss grannbarn i gatan förstod riktigt vad det betydde. Nu, när maj infunnit sig och solen värmer våra soltröstande kroppar, tänker jag ånyo på den lilla ramsan. Skulle månen ramla ner i Skåne? Och varför det? Även om vi människor är ganska duktiga på att förstöra klimatet, och att vi gör vad vi kan för att försämra livskvaliteten på jorden, så tror jag ändå inte att månen skulle ramla ner. Men vem vet? *hemska tanke*
Vi måste ta vara på varann, livet och den planet vi lever och verkar på.

Just nu håller vi på att skriva på nummer fem av Recycling. Det blir ett mastigt nummer på 68 sidor, med bland annat en fullödig rapport från Recyclingdagen. Temat är fastighetsnära avfallshantering och matavfall. Ni ska veta att NI som läsare alltid är välkomna att höra av er med nyhetstips till oss på redaktionen. Det tar vi tacksamt emot. Ni får gärna höra av er med beröm och kritik också, det gör oss också glada, för då vet vi vad ni tycker, och det är ack så viktigt, för att inte stagnera i sitt kreativa skapande.

Närmast i pipeline ligger annars Avfall Sveriges årsmöte i slutet av maj, och hålls denna gång i Växjö. Där är vi naturligtvis och bevakar och hälsar på er i branschen. Sen är det juni och då vankas det snart semester :-)

Ha det bäst alla!
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062