23948sdkhjf

Återvinning i våra hjärtan

Som rubriken anspelar så är det en direkt översättning av det programledaren för Eurovision Song Contest, som arrangerades i Malmö i lördags, Petra Mede sjöng i sin mellanakt "Recycling in our hearts".
Kul för branschen att få uppmärksamhet i ett sådant stort TV-program, hon nämnde ju till exempel Björn Borg, ABBA och en mängd andra saker som vi i Sverige är kända för. Extra kul då att hon och manusförfattarna ville lyfta fram återvinning och avfallshantering som en av de bästa sakerna med Sverige.

Annars så är det måndag, och arbetet med nr 6, juniutgåvan, pågår för fullt. Det är också en massa förberedelser igång för novembermånads Återvinningsgala, där vi träffade kategoriparters, samarbetspartners,och jury för att prata ihop oss om hur vi kan utveckla konceptet och Återvinningsgalan ytterligare till i år. Nominera gärna nu på www.atervinningsgalan.se

Det går också alldeles utmärkt att anmäla sig till Recycling Cup på Hooks Herrgård den 28 augusti. Gå in på www.recyclingcup.se och anmäl dig.

Vi ses snart...massa resor på gång ....

Mvh
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078