23948sdkhjf

Fredagen den 13:e

Oftast förknippar man fredagen den 13:e med otur. Och än så länge....peppar peppar....har det inte inträffat något olycksaligt ännu. Dagen är ju relativt ny och ännu i sin linda. Så vi får väl se vad som händer.
Recyclings redaktion och marknadsavdelning kommer idag befinna sig på Ring Knutstorp, utanför Kågeröd i Skåne, för att bevittna mässan Entreprenad Expo, där massor av stora entreprenadmaskiner, hjullastare, rivare, traktorer, och teleskoplastare kommer finnas för beskådning. Det är vår systertidning inom förlaget, Leveranstidningen Entreprenad, som arrangerar. Passar oss utmärkt för då kan vi besöka kunder och se de senaste nyheterna inom branschen, också ett utmärkt tillfälle att hitta något att skriva om eftersom entreprenad, sanering, rivning är temat i nästa nummer.

Återkommer med rapport därifrån i tidningen.

I övrigt så har vi sedan vi sist hördes av varit och spelat golf på Hooks i Småland, tillsammans med 60 golfspelare från återvinningsbranschen. En fantastisk dag med solsken och bra spel.

Vi har också mycket att göra inför ÅTERVINNINGSGALAN 2013 där vi redan nu fått in två prisutdelare, i form av Ulla Hamilton (m), trafikborgarråd i Stockholm och Håkan Wirtén, generalsekreterare i Världsnaturfonden. Men glöm inte att nominera lämpliga kandidater till våra priser. Det gör du enklast på www.atervinningsgalan.se. Men skynda dig, nomineringsmöjligheten stängs 30 september.

Tills vi hörs igen - ha det så bra!

Tjing!!
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078