23948sdkhjf

Allt fler renhållningsuppdrag för Ohlssons

Ohlssons AB i Landskrona har vunnit renhållningskontrakt av varierande omfattning i kommunerna Aneby, Bjuv, Eksjö, Malmö, Sävsjö, Trelleborg, Uppvidinge, Vetlanda och Åstorp. Ohlssons får dessutom utökade uppdrag för SYSAV och öppnar kontor i Helsingborg.
Ohlssons AB från Landskrona blir också ny entreprenör för insamling av hushållsavfall i Aneby, Eksjö, Sävsjö, Vetlanda och Uppvidinge kommuner.
En gemensam upphandling har gjorts för insamling av hushållsavfall och slamtömning av enskilda avloppsanläggningar. Den nya entreprenaden startar i mars 2014. Avtalstiden är på 7 plus 2 år.
Ohlssons AB har vunnit upphandlingen gällande insamlingen av trädgårdsavfall i Trelleborgs kommun. Det är ett avtal som varar upp till 4 år. Entreprenadstart sker under våren 2014.
Ohlssons AB har dessutom vunnit upphandlingen gällande insamlingen av trädgårdsavfall samt övrig hushållsrenhållning i kommunerna Bjuv och Åstorp. Ett avtal som varar upp till 9 år. Entreprenadstart sker under våren 2014.
Företaget har fått uppdraget att utföra transporter från återvinningscentraler inom samtliga kommuner som ingår i SYSAV. Dessa transporter kommer i huvudsak att utföras med lastväxlare, för transporter mellan återvinningscentraler till SYSAV i Malmö. Avtalet är 3 årigt och kommer att sysselsätta 10 fordonsekipage.
Ohlssons har fått uppdraget att tillhandahålla entreprenadmaskiner för packning av containers på Återvinningscentraler. Avtalet är 3 årigt.
Malmö Kommun, Serviceförvaltningen, förlänger sitt avtal med Ohlssons AB
gällande Spolbilstjänster och Containertjänster med två år, till och med 30 april 2016.
Ohlssons AB öppnar också ett nytt kontor i Helsingborg. På Mineralgatan kommer Ohlssons att samordna sina olika resurser för Helsingborgs-området. Det handlar bland annat om Entreprenad, Avfallshantering och olika transportlösningar såsom container med mera.
Källa: transportnet.se
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079