23948sdkhjf

Två gör gemensam sak för miljön

Hans Andersson Recycling och MMB vill tillsammans nå ut till fler kunder på marknaden. Därför inleder de båda företagen nu ett samarbete, där man vill erbjuda en helhetslösning, både i kompetens men även med tanke på ökade miljövinster för alla.

Hans Andersson Recycling menar att de vill tillföra MMB:s kunder en hög service inom återvinning samtidigt som MMB har en kompletterande proffsighet samt en bredd inom sitt segment, saneringstjänster inom industri- och byggbranschen.
- Samarbetet innebär att vi kan erbjuda befintliga och nya kunder ett av marknadens mest kompletta serviceåtaganden, ett skräddarsytt paket till slutkund med flera olika lösningar. Med MMB:s långa erfarenhet av industri- och byggsanering samt Hans Andersson Recyclings utvecklas återvinningskoncept har vi möjlighet att sätta in de resurser som behövs för respektive uppdrag. Tillsammans skapar vi en helhetslösning med enkelhet, effektivitet, totalekonomi och stora vinster för miljön i fokus, säger Petri Virtanen, vd för MMB.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063