23948sdkhjf

Ny modern återvinningsanläggning öppnar

Idag slår IL Recycling upp portarna till sin nya återvinningsanläggning. Den nya återvinningsanläggningen ligger i det expansiva industriområdet Rosersberg, norr om Stockholm.
Här kommer vi att möjliggöra att papper, plast, skrot och metall, elektronik, brännbart material och farligt avfall sorteras och omvandlas till värdefull råvara.
- Med den nya anläggningen kan vi leverera ännu mer effektiva och hållbara återvinningslösningar till våra kunder. Läget utmed E4:an, nära både Arlanda, Stockholm och Uppsala, ger oss logistik- och resursfördelar i arbetet med både insamling och transport. Vi på IL Recycling ser fram emot att fullt ut kunna implementera de miljö- och effektiviseringsvinster som Sveriges modernaste återvinningsanläggning ger för både nya som befintliga kunders verksamhet, säger Henrik Modéer, operativ chef för affärsområdet Miljötjänster & återvinning, IL Recycling.
- Byggnationen är genomförd med högt ställda miljömål och anläggningen är en av Sveriges första BREEAM miljömärkta industribyggnader. Detta innebär att ett helhetsperspektiv på miljöfrågor används under hela bygget och under den framtida driften, avslutar Henrik Modéer.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.082