23948sdkhjf

Hamnchef blir konsultchef

Nu tar Ramböll ett större grepp på miljö- och hållbarhetsområdet genom rekryteringen av Åsa Wilske som ny miljöchef.
Närmast kommer Åsa från Göteborgs hamn där hon de senaste 13 åren lett företagets strategiska miljöarbete. Ett arbete som bland annat bidragit till att hamnen, som är Nordens största, blivit välkänd och inom vissa områden världsledande inom miljöarbete. En erfarenhet hon kommer att ha stor nytta av när hon nu går från att vara beställare till att istället arbeta inom en konsultverksamhet.
På Ramböll kommer Åsa att ansvara för marknadsutveckling inom miljösektorn, en strategisk roll med fokus på en ökad integrering av hållbarhetsaspekter och -ansvar i Rambölls tjänsteutbud.

– Det känns väldigt spännande att få möjlighet att vara med och vidareutveckla det arbete som är på gång inom Ramböll. Jag är imponerad av det engagemang och den kompetens som finns inom företaget. Det ihop med Rambölls tydliga värdegrund ger oss unika möjligheter att bli ledande när det gäller hållbart samhällsbyggande. Det är fantastiskt att tillsammans med kollegor och kunder få vara med att utveckla framtidens lösningar, säger Åsa.

– Vi är både glada och stolta över att Åsa med sin breda kunskap inom miljö- och hållbarhetsfrågor har valt att börja hos oss. Hennes erfarenhet och engagemang kommer att lyfta Ramböll till en helt ny nivå i de här frågorna, säger Bent Johannesson, vd på Ramböll.

Åsa tillträdde tjänsten på Ramböll den 1 november i år.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063