23948sdkhjf

På miljöteknikmässa i Paris

Sitter i skrivande stund i pressrummet på mässan Pollutec i Paris. En mässa med inriktning på miljöteknik, hållbar utveckling och avfall och återvinning.
Det är tredje gången som jag är här och det ska bli spännande att se vad som står o fokus i år på den europeiska miljömarknaden. I år är iaf Sydkorea honnörsland och en hel del av konferenserna är inriktade på landet och deras behov och utvecklande av miljöteknik.

I övrigt så pågår det parallellt slutlig genomgång av korrektur på Recycling & Miljöteknik, så att den strax innan lucia kan ligga på era bord så att ni har julläsningen klar.

Måste också nämna den i vårt tycke fantastiska Återvinningsgalan som verkligen blev en succé i år, med konferenciern Folke Rydén och alla prisutdelare, mat, musik och alla Ni skom kom och förgyllde kvällen. Vill också rikta ett stort tack till NSR som valde att dela ut sitt pris Årets Kretslöpare till undertecknad. För detta är jag mycket hedrad och stolt. TACK!

Om vi inte hörs innan så vill jag önska er alla, läsare, prenumeranter och annonsörer samt samarbetspartners en riktigt god jul och ett gott nytt år. Vi ses igen 2014.

Tjing!
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078