23948sdkhjf

Oskrivet blad fulltecknas snabbt

Nytt år, ett oskrivet blad, men trots det så börjar en hel del rulla igång i svensk återvinningsbransch. En del avfallshanteringskontrakt börjar gälla från 1 januari, upphandlingar går igång, entreprenader startar och byter entreprenör...
Det är spännande, och ibland jobbigt, att hinna med i svängarna när man ska bevaka denna fantastiska tillväxtbransch. Som trots att den väntar på ett mycket avgörande beslut, avfallspropositionen, ändå gör en hel del affärer och initiativ. Vi på Recycling följer naturligtvis allting vi hittar, men vi behöver alltid hjälp av er läsare. Hör av er med tips på vad vi kan skriva om, vad vi bör bevaka eller bara hålla ett öga på. Stort som smått, allting är intressant.

Idag har jag just blivit klar med det tilltänkta programmet för elfte upplagan av Recyclingdagen, som går av stapeln i april i Helsingborg. Temat kan jag inte riktigt avslöja ännu, men vi kommer hålla oss högt upp i avfallstrappan. För att ta fram programmet, och försökt hitta det som kan vara intressant, aktuellt och hett att prata om, har jag använt mig av den utvärdering som ni som besökte Recyclingdagen förra året fyllde i. Jag har också i mitt egna expertnätverk rådfrågat om aktuella och intressanta uppslag. Jag hoppas att programmet ska vara minst lika intressant som det har varit de andra åren. Och naturligtvis att Ni vill komma och få ta del av allt klokt som sägs under dagen.

I år kommer Recycling vara aktivt på många platser runt om i landet och utomlands, vi kommer att arrangera ett seminarie på easyFairs Avfall & Återvinning i mars, arrangera Recyclingdagen i Helsingborg i april, bevaka IFAT i München i maj, delta på något sätt i Almedalen i Visby, göra Recycling Cup i augusti, delta på Elmia Avfall & Återvinning i september/oktober och arrangera Återvinningsgalan i november samt en hel del annat. Så håll ögonen öppna, det blir en hel del från Recycling i år.

Parallellt med detta släpper vi naturligtvis ett nyhetsbrev i veckan, uppdaterar portalen recyclingnet.se (som för övrigt fått nytt utseende) dagligen och ger ut nio utgåvor av Recycling & Miljöteknik under 2014.

Jag hoppas att ni ska få ett bra affärsmässigt år för just ert företag/verksamhet/organisation/kommun, och att det i sin tur kan gynna miljön på ett positivt sätt.

Nr 1/2 av Recycling utkommer 19 februari.

Tills vi hörs, ha det så bra!
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063