23948sdkhjf

Slangföretag vill ta miljöansvar

Genom att teckna ett centralt samarbetsavtal med återvinningsföretaget Stena Recycling, likväl som att de genomfört ett omfattande arbete för att säkerställa sina rutiner och hantering av sitt farliga avfall, vill Slangakuten ta miljöansvar.
- Under hösten har vi genomlyst och säkerställt rutiner och hantering av farligt avfall. Tidigare hade vi olika samarbetspartners för hantering av farligt avfall i våra olika regioner. Att ha en och samma partner innebär många fördelar, menar Stefan Fallenius, vd på Slangaktuen.

Eftersom Slangakuten har ambulerande verksamhet utan verkstäder hade man behov av av att hitta en samarbetspartner som de själva kunde åka till för att lämna sitt farliga avfall. Att ställa upp egna avfallststationer var inget alternativ.

- Att ta ansvar för miljön ser vi som en självklar och mycket viktig del i att vara ett modernt och ansvarstagande företag, oavsett om det gäller obligatoriska regler eller frivilliga initiativ. All personal på Slangakuten är utbildade i ADR, och under innevarande år kommer vi också genomföra en utbildning i miljövänlig körning, säger Fallenius.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063