23948sdkhjf

Ny vd för Returpack

Nu är en efterträdare till Pelle Hjalmarsson som vd för Returpack utsedd. Han börjar sitt uppdrag 1 november.
Bengt Lagerman, 53, är ny VD för Returpack.
– Vi är glada att kunna presentera en VD med gedigen erfarenhet från ledande befattningar inom dryckesbranschen och som nu ska fortsätta att utveckla pantsystemen och Returpack. Coca-Cola är dessutom en av branschens ledande aktörer inom hållbar utveckling, vilket är en nyckelfråga för Returpack, säger Hans Lindblad, styrelseordförande i Returpack.
Bengt Lagerman har lång erfarenhet av arbete med snabbrörliga konsumentvaror. Sedan 1996 har han arbetat inom Coca-Cola, senast som Vice President Finance på Coca-Cola Enterprises där han ansvarade för företagets finansenhet i Sverige och Norge. Innan sin tid på Coca-Cola har Bengt haft olika tjänster inom Procter & Gamble.

– Det känns mycket spännande att ha fått den här möjligheten. Sverige har ett av världens ledande pantsystem och Returpack gör en fantastisk miljöinsats som jag känner mig stolt över att bli en del av. Min målsättning är att fortsätta det långsiktiga arbetet att tillsammans med medarbetare och samarbetspartners stärka och utveckla pantsystemet ytterligare, säger Bengt Lagerman.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.08