23948sdkhjf

Mobiloperatör startar återvinningsprogram för telefoner

Mobiloperatören 3 inleder den 1 september ett återvinningsprogram i sina butiker vilket innebär att man kan lämna in sin gamla mobil få den summan avdragen på sin mobilräkning.
Ett annat alternativ är att man skänka mobilens värde till Barncancerfonden. Erbjudandet gäller vare sig man är kund eller inte hos operatören.

I och med operatörens återvinningsprogram erbjuds alla som har använda mobiler chansen att återvinna dem med möjligheten att antingen donera eller göra ett avdrag på sitt befintliga eller nya abonnemang.

Projektet inleds den 1 september i ett tiotal butiker runt om i Sverige och rullas ut i samtliga 3-butiker under hösten.

Återvinnandet av mobiler tillhandahålls av en underleverantör. Varje mobil kontrolleras och värderas i butik och dess värde baseras på mobilens skick. Vill man göra ett avdrag på sitt befintliga eller nya abonnemang kan det göras på 6, 12 eller 24 månader.

Operatören tar emot alla modeller. Vill man få avdrag på sitt befintliga eller nya abonnemang går det enbart med ett mobilinbyte, men vill man donera mobilens värde finns det inga begränsningar. Erbjudandet gäller både befintliga kunder och de som inte är kunder idag. Telefonen som lämnas in behöver inte vara köpt hos operatören.

Produkten kommer att sorteras baserat på sitt skick för vidareförsäljning eller återvinning.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078