23948sdkhjf

Stort biogasavtal mellan Malmberg och Arc Aroma

Arc Aroma Pure och Malmberg Water har tecknat ett samarbetsavtal som innebär att Malmberg Water ska marknadsföra och sälja BioCEPT till biogasaktörer på ett antal marknader runt om i världen. Avtalet har ett bruttovärde om minst 50 MSEK per år och volymen förväntas öka på sikt.
Malmberg Water startar sina marknadsföringsinsatser direkt med aktiviteter i Sverige och utomlands med stöd från Arc Aroma Pure. Malmberg har idag utfört närmare 100 anläggningar för biogasuppgradering i Europa och Kina.
- Malmberg Water är en imponerande partner som visat en fantastisk tillväxt inom segmentet biogas. Jag är övertygad om att detta avtal kommer att göra ett tydligt avtryck i våra försäljningssiffror. Vi har nu fått möjligheten att samarbeta med ett företag som har en lång historik och som drivs av ett stort miljöengagemang i kombination med gedigen kunskap inom flera intressanta segment, säger PO Rosenqvist, styrelseordförande och marknadsansvarig i Arc Aroma Pure.
- Nu kan vi erbjuda ytterligare en innovativ processlösning inom vattenrening och biogas och det kommer bli ett stort mervärde för såväl befintliga som framtida kunder. Marknadsföringen av BioCEPT är igång mot nyckelkunder och signalerna vi får är positiva, säger Per Johansson, AO-chef på Malmberg Water.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078