23948sdkhjf

San Sac och EnviroPac går samman

De båda företagen, San Sac och EnviroPac, som båda är försäljare av utrustning för källsortering och avfallshantering, går samman och får en gemensam ägare, Accent Equity 2012.
Företagens sammanlagda försäljning uppgick under 2013 till nära 550 miljoner kronor.
- Vi har haft en mycket stark tillväxt under senare år, säger Fredrik Jaginder, vd i San Sac och blivande koncernchef i den nya konstellationen. Det känns mycket spännande att få fortsätta vår resa tillsammans med Accent Equity och EnviroPac. Jag ser fram emot att nu kunna erbjuda våra kunder ett ännu bredare produktsortiment.
San Sac har under det senaste åren vuxit avsevärt, såväl organiskt som genom förvärv, bland annat genom förvärvet av ILAB Container hösten 2013.
- Jag är stolt över vad vi åstadkommit med EnviroPac sedan mitten av 90-talet och jag ser fram emot att få ta del av konsolideringen av den skandinaviska marknanden. Accent Equity har en väldokumenterad förmåga att åstadkomma tillväxt i nordiska företag och tillsammans med San Sac kommer vi kunna erbjuda kunderna ännu fler intressanta produkter och tjänster, säger EnviroPacs grundare och majoritetsägare, Rolf-Harald Christensen.
- San Sac och EnviroPac är båda ledande inom avfallshantering, som är en stor marknad med tillväxt oberoende av konjunkturen, säger Niklas Sloutski, vd i Accent Equity Partners, rådgivare åt Accent Equity 2012. Bolagen har kompletterande produkter och tjänster och kommer nu att tillsammans kunna ge kunderna ett starkare produkterbjudande i både Sverige, Norge och Danmark.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.064