23948sdkhjf

AMCS Group förvärvar Transvision

AMCS Group den globala aktören inom produktionssystem för avfalls-, återvinnings- och råvarubranschen, meddelar idag att man förvärvat det danska bolaget Transvision A/S, en leverantör av mjukvarulösningar för expediering, transportplanering och ruttoptimering.
AMCS och Transvision har samarbetat under ett antal år, ett samarbete som gett AMCS inblick i Transvisions avancerade mjukvaror, när de integrerats med AMCS plattform.

AMCS kompletta produktplattform, är designad särskilt för avfalls- och återvinningsbranschen. Plattformen inkluderar produktionssystemen ELEMOS och Tower, samt mobila applikationer, vägnings- och datainsamlingssystem. Årligen faktureras över 35 miljarder genom AMCS plattform. Därutöver hanteras över 20 000 fordon och 2 000 depåer hos många av världens ledande avfalls- och återvinningsbolag. AMCS produkter ger stora fördelar för dessa operatörer genom att effektivisera produktionen, hantera kostnader, höja kundnöjdheten, samt öka vinsten.

- Transvision är bäst i branschen när det gäller avancerade rutt- och planeringssystem, säger Jimmy Martin, CEO för AMCS Group. Detta förvärv kompletterar och förstärker våra befintliga mjukvarulösningar, samtidigt som det ger oss den bästa funktionaliteten inom ruttoptimering, materialstyrning och prisoptimering.

- AMCS fokuserar idag primärt på avfallshantering och resursåtervinning, fortsätter Jimmy Martin, Transvision verkar inom många andra branscher, och deras ledande position inom dessa marknader kommer att innebära nya tillväxtmöjligheter för hela koncernen.

Transvisions VD, Ole Kessel, säger:
- Jag är extremt stolt över vad Transvision och våra anställda har åstadkommit. Vi har utvecklat några av världens bästa planerings- och optimeringssystem. Våra produkters potential är enorm, och jag tror att vi tillsammans med AMCS har potential att maximera vår globala position.
Kessel fortsätter:
- Vi har arbetat tillsammans med AMCS i några år nu. Vi både känner och litar på varandra. Jag känner mig helt säker på att detta är helt rätt för våra kunder, anställda och affärspartners. Jag ser fram emot att leda detta spännande steg för Transvision.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079