23948sdkhjf

Simonsson ny vd för SBHUB

Nu är det klart med ny vd för miljötekniknätverket Sustainable Business Hub, det blir Per Simonsson som tar över som vd efter Håkan Knutsson.
Han har fram till november varit tf vd. Per Simonsson har det senaste året bland annat ansvarat för processen att utveckla regionen till ett center of excellence för miljöteknik för framtidens städer genom att driva samarbetet Urban Magma framåt.

-Klustret står inför ett spännande utvecklingsskede där vår verksamhet ska lägga ytterligare fokus på affärsnytta och utveckling för medlemsföretagen. Vi ska fortsätta att utnyttja styrkan i medlemmarnas samlade kompetenser och bygga på den trovärdighet som det ger att vara del i vårt nätverk. Per är väl insatt i verksamheten och har under sin tid som tf vd, tillsammans med duktiga medarbetare påbörjat denna utveckling, säger Karin Fagerberg, styrelseordförande i SBHUB.

- Att ha fått förtroendet att leda ett av Sveriges största miljötekniknätverk framåt är spännande och utmanande. Kombinationen av att främja öka tillväxt i miljöteknikföretag och samtidigt bidra till en bättre miljö i världen är något jag brinner för, säger Per Simonsson.

Sustainable Business Hubs vision är att södra Sverige ska utvecklas till en världsledande region inom miljöteknik innan 2020.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063