23948sdkhjf

San Sac växer ytterligare

San Sac Group tar nu ännu ett steg i konsolideringen av marknaden för källsortering och avfallshantering genom ännu ett företaguppköp.
Bolaget har kommit överens med Tomra Systems om att förvärva Tomra Compaction, med varumärket Orwak. San Sac, med systerbolagen ILAB och Rubaek gick nyligen samman med Enviro Pac. Tillsammans omsätter San Sac, Orwak och Enviro Pac 750 miljoner kronor.

- Orwak kompletterar San Sac och Enviro Pac med bla egen tillverkning av högkvalitativa balpressar samt en internationell försäljningsorganisation, säger Fredrik Jaginder, vd och koncernchef i San Sac Group. Vi är övertygade om att vi med gemensamma krafter kommer att kunna skapa ett mycket starkt erbjudande till existerande och nya kundgrupper.

- Vi ser fram emot att få vara med och skapa en komplett företagsgrupp inom komprimeringsutrustning för källsortering och avfallshantering, säger Stefan Ek, vd för Orwak. Vi har alltid betraktat San Sac och Enviro Pac som kompetenta kollegor inom sina respektive områden. Tillsammans kan vi ge ett ännu starkare erbjudande till såväl våra kunder som medarbetare.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078