23948sdkhjf

2015 är här

Då kan vi lägga 2014 bakom oss, ett år med många nyheter att rapportera om, och vi ser på tillförsikt framåt mot 2015 och vad detta år kan bära med sig. Just nu, medan regnet öser ner och vindarna blåser kraftigt utanför redaktionsfönstret i Skåne, planeras de första utgåvorna, och alla kommande event under året ska finna sin plats och sitt format.

Så året det rivstartar direkt. Just nu är vi i färd med att besöka våra samarbetspartners till Återvinningsgalan för utvärdering av 2014 års gala, och ta in feedback på vad som var bra och vad som kan göras annorlunda till nästa år. I eftermiddag åker vi till Malmö för en sådan utvärdering och på onsdag och torsdag är jag och marknadsavdelningen i Stockholm för att besöka fler samarbetspartners.

Dessutom håller vi på med att ta fram ett program för årets första event, RECYCLINGDAGEN, som kommer arrangeras på Helsingborg Arena den 6 maj. Håll koll på www.recyclingdagen.se och se när vi släppper programmet och temat för dagen.

I övrigt så håller vi också på med att skriva artiklar och spännande reportage till årets första utgåva som beräknas landa i era brevlådor den 23 februari.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078